Team De Koning makelaars Nieuwkoop - Uithoorn nodigen u uit in Nieuwkoop

" Instant vakantiegevoel!"

De Koning makelaars Nieuwkoop-Uithoorn nodigen u uit in Nieuwkoop:

"Instant vakantiegevoel"

Wat wonen in Nieuwkoop zo aantrekkelijk maakt?

Het antwoord laat zich gemakkelijk raden: wonen bij de Nieuwkoopse plassen zorgt voor instant vakantiegevoel! Lekker erop uit met een bootje, zwemmen, vissen, suppen of zeilen op de plassen en prachtige wandel- of fietstochten maken langs de oevers.

Toch zit het Nieuwkoopse makelaarsteam niet elke dag ontspannen met de voetjes in het water; er moet ook gewerkt worden. Dat doen Soraya, Mirjam, Angela, André en Maikel met genoegen in deze mooie omgeving. In hun vrije tijd gaan ze er graag op uit. Hier kunt u hen tegenkomen, als u eens een bezoekje brengt aan Nieuwkoop. En dat is echt een aanrader!

Terrasje pakken of bootje huren

Makelaars André (rechts) en Maikel nemen u mee naar Tijsterman. Een begrip in het dorp. Je kunt hier heerlijk aan het water zitten voor lunch, borrel of diner, of een bootje huren met picknickmand.

Voor een bootje huren is Maikel wel te porren. "Ik ben dol op varen, en dan is het leuk om bij terrassen als deze aan te meren voor een wijntje met een bitterballetje."

Is het toeval dat André op precies deze plek 22 jaar geleden zijn bruiloft vierde, en dat de collega's nu aan tafeltje 22 zitten? Hoe dan ook, André denkt met veel plezier terug aan deze mooie dag. "We hebben heerlijk gebarbecued met de gasten, flink gefeest en vervolgens ben ik met mijn kersverse vrouw in net zo'n bootje vertrokken, de horizon tegemoet..."

Pietje Potlood en het 'Rondje Meije'

Soraya, Mirjam en Angela laten u het Meijepad zien, met watertoren 'Pietje Potlood' op de achtergrond. "Dit pad is onderdeel van een mooie fietstocht," legt Angela (rechts) uit. Veel Nieuwkopers stappen zomers op de fiets voor een 'Rondje Meije' langs De Meije, Woerdense Verlaat, Noorden en weer terug naar Nieuwkoop. Onderweg eet je een hapje bij de Halve Maan in De Meije of het Leeuwtje in Noorden. Een leuk ritje."

De Uithoornse Mirjam (midden) heeft dierbare herinneringen aan dit soort fietstochten. Vroeger fietste ze met haar moeder vanuit Uithoorn via De Ronde Hoep door De Meije en weer terug. "We stopten bij elk terras dat we tegenkwamen voor een 'opstekertje'", glimlacht ze. "Bijvoorbeeld bij de Meijetuin, een prachtige theetuin. Zo waren we de hele dag op pad en hadden pret voor tien."

Op naar het Nieuwkoopse strand

Om het vakantiegevoel compleet te maken raden Soraya (links) en Angela u aan een bezoekje te brengen aan paviljoen Strand Zomer. "Dit is de ideale plek om met de kinderen naartoe te gaan als het mooi weer is," aldus Soraya. Je kunt hier de hele dag heerlijk eten en drinken, en de kinderen vermaken zich prima op het zandstrand en in het water. Boekje erbij, zonnebril op en genieten!"


Ook Angela is enthousiast over deze Nieuwkoopse hotspot: "Tijdens onze boottochtjes meren we hier vaak even aan om een ijsje te eten of iets te drinken. Het is zo mooi gelegen, echt een fantastische plek."

Meer weten over wonen in Nieuwkoop en omstreken?

Maikel Sluijk, Angela de Koning, Mirjam Ohlenbusch, Soraya Verhaar en André de Koning kunnen u nog veel meer vertellen over wonen en leven in de gemeenten Nieuwkoop, Uithoorn en De Ronde Venen. Bel of mail voor meer informatie.


De Koning makelaars Nieuwkoop - Uithoorn

Dorpsstraat 79

2421 AW Nieuwkoop

Bellen: 0172-579200

Mailen: contact@dekoningnieuwkoop.nl