WEBINARS: EEN GOUDEN GREEP


Start verkoop 'nieuwe stijl' valt in de smaak

Dat elk nadeel zijn voordeel heeft, is de afgelopen tijd weer eens duidelijk geworden. Ook wij krabden even achter onze oren toen bleek dat Start Verkoop - en Informatiebijeenkomsten niet meer gehouden konden worden. Kan dit wel digitaal, vroegen we ons af. Al die mensen die bij zo'n bijeenkomst met zoveel verschillende vragen aan onze tafels staan, hoe gaan we die van de juiste informatie voorzien? Webinars bleken de gouden oplossing te zijn.

Tijdens het webinar geeft de makelaar een presentatie over alle aspecten van het nieuwbouwproject en de te volgen procedures om in aanmerking te komen voor een woning. Als u zich heeft aangemeld om een webinar te volgen, kunt u via de chatfunctie vragen stellen die het team nieuwbouwmakelaars achter de schermen zoveel mogelijk live beantwoordt.

Positieve reacties

Inmiddels zijn er meerdere webinars gehouden en de reacties zijn zeer positief. "We merken dat de mensen het prettig vinden om een compleet overzicht van het plan gepresenteerd te krijgen. Bij informatiebijeenkomsten lopen bezoekers langs panelen met artist impressions van het plan en gaan vervolgens met de makelaars in gesprek over hun vragen. Dan hebben we soms meer dan twintig mensen om ons heen staan die allemaal hun eigen vragen willen stellen. Dankzij de webinars kunnen we iedereen evenveel aandacht geven. De laatste keer werden er wel 600 vragen gesteld. Als het niet lukt om alle vragen binnen de tijd van de webinar te beantwoorden, dan doen we dat zo snel mogelijk per e-mail of telefoon," aldus nieuwbouwmakelaar Emiel Weide.

Dit is de toekomst

"Ook nu bijeenkomsten weer zijn toegestaan blijven we de webinars inzetten. Het is praktisch; mensen hoeven de deur niet uit en krijgen toch alle informatie die ze nodig hebben om te bepalen of het nieuwbouwplan bij ze past."

De voordelen op een rij

  • U krijgt een compleet overzicht van alle aspecten van het plan;
  • Uw specifieke vragen worden persoonlijk beantwoord via de chat;
  • U weet meteen wanneer u zich kunt inschrijven voor een woning;
  • U kunt de presentatie van de makelaar naderhand elk moment terugkijken.

Benieuwd wanneer de volgende webinar gehouden wordt? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief (onderaan de pagina), of abonneer u via onze website op de plannen die u aanspreken; dan ontvangt u de uitnodiging in uw mailbox als de tijd daar is.

Is dit artikel ook interessant voor bekenden? Stuur gerust door: